Calitatea produselor si serviciilor

A. Definirea conceptului de „calitate”; ipostazele calitatii

B. Factorii ce determina si influenteaza calitatea produselor si serviciilor

C. Caracteristicile de calitate ale produselor

D. Caracteristicile serviciilor

Valoarea nutritiva a produselor alimentare

A. Componentele valorii nutritive

B. Calcularea valorii calorice a alimentelor

Caracteristicile organoleptice ale marfurilor de grupe alimentare

A. Cerealele si produsele din cereale

B. Legume si fructe. Produsele rezultate din prelucrarea lor

C. Carnea, subprodusele si produsele din carne

D. Pestele, subprodusele din peste si alte produse marine

E. Laptele si produsele lactate

F. Codimente, stimulente si alte adaosuri

Verificarea calitatii produselor si serviciilor

A. Verificarea organoleptica a principalelor produse alimentare

B. Modalitati de apreciere a calitatii serviciilor

Marcarea, etichetarea si ambalarea produselor

A. Componentele si formele marcarii-etichetarii produselor

B. Marcarea ecologica a produselor

C. Functiile si clasificarea ambalajelor

D. Metode de ambalare

Respectarea drepturilor consumatorilor conform legislatiei in vigoare

A. Drepturile consumatorilor

B. Sanctiuni pe tipuri de abateri pentru nerespectarea drepturilor consumatorilor

Standardizarea produselor si serviciilor

A. Sisteme de asigurare a calitatii produselor si serviciilor la nivelul intreprinderii si la nivelul national

B. Standarde de calitate privind produsele si serviciile

Scroll to Top