| Calitatea produselor si serviciilor | ||
|---|---|---|
A. Definirea conceptului de „calitate”; ipostazele calitatii B. Factorii ce determina si influenteaza calitatea produselor si serviciilor | ||
| Valoarea nutritiva a produselor alimentare | ||
|---|---|---|
| Caracteristicile organoleptice ale marfurilor de grupe alimentare | ||
|---|---|---|
A. Cerealele si produsele din cereale B. Legume si fructe. Produsele rezultate din prelucrarea lor C. Carnea, subprodusele si produsele din carne D. Pestele, subprodusele din peste si alte produse marine | ||
| Verificarea calitatii produselor si serviciilor | ||
|---|---|---|
A. Verificarea organoleptica a principalelor produse alimentare | ||
| Marcarea, etichetarea si ambalarea produselor | ||
|---|---|---|
A. Componentele si formele marcarii-etichetarii produselor B. Marcarea ecologica a produselor | ||
| Respectarea drepturilor consumatorilor conform legislatiei in vigoare | ||
|---|---|---|
B. Sanctiuni pe tipuri de abateri pentru nerespectarea drepturilor consumatorilor | ||
| Standardizarea produselor si serviciilor | ||
|---|---|---|
